NazhanSyahmi & NurIrdina
baby
By: tengku atie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
wajah-wajah irdina

 
anak dara mama ni dah pandai posing...tapi kejap je le..pastu dia yg nak pegang camera....tima ni abang nazhan tgh buay tgk cartoon..so, bolehlah mama senang lenang ambik pix dina..kalau tak sibuk je abang nazhan nak ambik pix..entah apa2 dia ambik....

..lama dah tak dpt ambik pix abang nazhan...



Tuesday, 12-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
:) Puteri Irdina : 2 tahun :)

 
 
 
View all 18 photos...

Hepi Birthday Puteri Irdina..

Hari ni 12/8/2008, genaplaj dina 2 tahun. Mama doakan dina sentiasa di lindungi ALLAH swt. Dina mesti jadi anak solehah ya. Nanti bila sekolah, belajar rajin2. Dina dah besar tau, kene dengar cakap mama n abah. Jangan buli abang, jangan gigit abang, Sian abang nazhan, selalu kene gigit dengan adik dina, yang terharunya..abang nazhan tak pernah balas kalau adik dina buat kat abang. Mama harap sampai bila2 abang nazhan jaga adik dina ya...

Umur 2 tahun ni, dina banyak bagi mama kenangan manis bergelar ibu... Saat mama mula2 rasa sakit, jam 2 pagi...sampai jam 5 pagi baru mama kejutkan abah, nak gi PPUM. Masuk labour room, sekejap je mama sakit, tepat jam 7.10 pagi, Puteri Insyirah Nur Irdina bt Saiful Ridzuan pun lahirlah ke dunia... alhamdulillah..syukur yg amat sgt ..mama dpt dina...

Dan yang mama terharu juga, sampai ke hari ni, dina masih lagi menyusu badan..makin 'akrab' lagi...
makin manja sangat2....kalau mama balik keje, tulah yg dikejarnya dulu....

Soalan yang sering mama tanya kat dina..'dina nak adik..'...jawapan yg dina bagi....'nak..nak......(maksudnya taknak......)..lain dengan jawapan abang nazhan...'aan nak adik...'...sayang..sayang...takpelah, sekarang ni biarlah mama tumpukan kat abang nazhan n adik dina dulu..nanti bila dah pindah rumah baru kita, baru mama submit proposal ya.....(tapi, kalau dah rezeki, mama terima jer..hihihi..)

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG..IRDINA....MOGA KEBAHGIAN DAN KESEJAHTERAAN MILIK IRDINA SELAMA2NYA.......JGN LUPA MAMA DAN ABAH YA......


Sunday, 18-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
:)Bergaya di rumah tokki n nekma..

 
 
 
View all 9 photos...


seronok sgt balik kg..dpt jupe insan2 tersayang....pix ni kat depan rumah nekma...bila balik, kitairg slalu lepak kat depan ni coz berangin..kalau siang dlm rumah panas....sambil borak2..mama snap lah pix dina..cam biasa, abang nazhan melarikan diri bila mama nak snap pix dia...


p/s: ari ni abah belikan dina rantai....barang kemas pertama buat dina...biasalah kalau anak perempuan nikan, mesti nak pakaikan emas....mahal nya emas skarang kan...halus pun makan ratus2...apa2pun..tq abah.... ...


Friday, 14-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ustazah Irdina

 
 
 
View all 5 photos...
tgklah pix dina pakai tudung..dina lah mintak mama pakaikan utk dia....abg nazhan cakap, nina cam mama, pakai tudung....bila dah lama mama nak bukakanlah, dina tak kasi..harap2 bila besar nanti jgn mam lak marah dina suruh pakai tudung....





Saturday, 16-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Lepak rumah jer...

 
 
 
View all 13 photos...
Sekarang ni abah selalu jer kene keje ari sabtu. So, tinggallah mama dan anak2. Nazhan pagi2 dah bangun, tanya mama..'ari ni mama jaga ann ya......seronoknya.........' nazhan ni,tiap2 pagi kalau time mama nak gi keje, dia dah bangun..tulah soalan pertama yang keluar dr mulut dia..... and, kalau mama jawab mama nak gi work, dia mulalah buat sedih....'sape nak jaga ann...'..sayu plak rasa di hati ni...tiap kali tulah mama kene jawab....'tak bolehlah sayang..mama kene work, kalau tak camane nak beli susu ann, mainan aan...nenek jaga ann ya.....'..pas mama jawab camtu, barulah dia nak salam dgn mama....
Dina lak sekarang ni pagi dah bangun lewat..dalam kul 8.30-9.00 pagi.....time mama tak keje nilah dia boleh bangun lambat..kalau tak pagi2 dah kene kejut dgn mama....hari mama work, mama kene kejutkan dina dulu b4 mama gi keje..kalau tak nanti dia bangun tak nampak mama, dia mesti nangis...so, kene kejut n pastu abah akan hantar dina ke rumah nenek.....nasib baik abah masuk keje kul 8.30..so, abahlah yg akan uruskan nazhan n dina pagi2...tq abah....luv u so much........

So, bila dah cuti2 gini, mama ambiklah camera nak shoot pix nazhan n dina..tapi yg dpt pix dina jer..nazhan cam biasalah..taknak bergambar dah.....




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net